Атракција на вардаровите ракометари

Маестралната акција на Скубе и Дибиров (ВИДЕО)

Од Вардар си отидоа многу ракометари, но се уште има големи мајстори во составот на Европскиот шампион, Скубе и Дибиров го презентираа тоа на најдобар можен начин. 

Откако стана јасно дека ја обезбеди победата против Мотор, Вардар почна да игра и атрактивно.
 
Скубе и Дибиров имаа една фантастична акција. Словенецот позади грб му подаде на Русинот кој изведе прекрасен лоб.

Во повеќето земји во развој, ковид-19 предизвикува економски ураган.

повеќе

Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна да плаче за државна помош.

повеќе

Кога може оние кои пукаа по нас, оние кои ги убија Аце, Коки и Оливер да бидат на слобода, зошто не би бил помилуван и ти?

повеќе