Гол на Лазаров се најде меѓу најдобрите пет на колото во Франција (ВИДЕО)

Нант беше поразен од Лимож во петтото коло од француското ракометно првенствов, но еден погодок на Лазаров посебно се издвои. 

Македонецот постигна гол по една атрактивна акција. Погодокот на Лазаров се најде на четвртото место на топ 5 листата во Франција.

Го потсетувам претседателот на државата дека уставниот рок за создавање на парламентарно мнозинство е 20 дена, а веќе 30 дена Владата нема парламентарно мнозинство.

повеќе

Неразрешеноста на случајот („Јавна соба“) дури после речиси две години од неговото откривање ја активира јавноста бидејќи се руши илузијата дека надлежните работат на случајот.

повеќе

На националистичките агенди во регионот им треба релативно мала искра за да се направи многу поголем пламен.

повеќе