НБА

Кевин Дурент е заразен од коронавирус

Големата НБА ѕвезда, Кевин Дурент е еден од четворицата кошаркари на Бруклин нетс кои се заразени со коронавирус. 

 
Сега пристигнува информацијата дека еден од заразените кошаркари е и големата НБА ѕвезда, Кевин Дурент.
 
Дурент е најголемта НБА ѕвезда која досега е заразена со коронавирус.
 
„Добар сум. Бидете внимателни, внимавајте на себе и влезете во карантин. Ќе минеме заедно низ ова“, рече Дурент.

Ама бидејќи капиталисти со ситни души ја владеат земјава јас и ти ќе плаќаме, коментираат бизнисмените.

повеќе

Овозможувањето континуитет на стопанството треба да биде на прво место во агендата на Владата, бидејќи закрепнувањето на економијата ќе дојде токму од приватниот сектор.

повеќе

Светот првично се соочи со кризата предизвикана од коронавирусот на некоординиран начин, при што огромен број држави едноставно ги игнорираа предупредувањата и настапуваа самостојно.

повеќе