Сака да оди во Бруклин

Харден одбил да стане првиот кошаркар во историјата со плата од 50 милиони!

Хјустон доставил луда понуда со цел да го задржи Џејмс Харден, „ракетите“ на маса ставиле двегодишен договор вреден 103 милиони долари, но овој предлог бил одбиен од кошаркарот.

Џејмс Харден одбил да стане првиот кошаркар во историјата на НБА со плата од 50 милиони долари годишно.

Добро упатениот новинар, Адриан Војнаровски објави дека Хјустон на маса ставил двегодишен договор вреден 103 милиони долари со цел да ја задржи својата ѕвезда.

Сепак, „брадата“ кажал НЕ на ова богатство и ставил јасно до знаење дека сака да се пресели во Бруклин.

„Ракетите“ и „мрежичките“ се во контакт, но нема посериозни преговори за мега трампа.

Структурното насилство кон трансродовите и родово небинарните луѓе е препрека во нивното реализирање како полноправни членови на општеството.

повеќе

И сега вие замислете, на едно детенце од 6 години да му кажувате со авторитет на наставник дека не треба да се дефинира како машко или женско.

повеќе

Засега СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ и нивните заеднички алтер-фабрикати не даваат впечаток дека го разбираат новосоздадениот замаец.

повеќе