Голем трансфер на волците

Вулвс го комплетираше трансферот на Семедо од Барселона

Големо засилување за волците, Нелсон Семедо од Барселона стави потпис на тригодишен договор со Вулвс. 

Десниот бек Нелсон Семедо премина од Барселона во Вулверхемптон за сума од 32 милиони евра. Тој потпиша тригодишен договор со можност за продолжување на уште две години.
 
„Го комплетиравме трансферот на португалскиот интернационалец Нелсон Семедо од Барселона. Десниот бек потпиша договор со јуни 2023 година со опција да се продолжи до јуни 2025“, стои во соопштението на Вулвс.

Во Македонија само 1% од младите професионално се занимаваат со спорт, 7% спортуваат аматерски, додека 42% спортуваат рекреативно или практикуваат физичка активност во вид на хоби и рекреација.

повеќе

Нашето законодавство дава поголема важност на едно парче хартија отколку на вистинската состојба на терен.

повеќе

Еве што знаат мнозинството Македонци и Бугари родени до 1980 година.

повеќе