Трагедија во Египет

Тренер почина откако неговата екипа дала гол! (ВИДЕО)

Египетскиот тренер Адхам ел Селхедар почина за време на натпревар откако доживеал срцев удар додека се радувал за дадениот гол на неговата екипа. 

Трагичниот момент се случил за време на мечот од втората лига меѓу Ал Магд и Ал Зарка. 
 
Тимот на Тренерот Ел Селхедар дал гол во последните моменти од мечот, а тој радувајќи добил срцев удар и починал. Медицинскиот тим веднаш интервенирал, но не успеале да го спасат.
 

Јазикот е многу повеќе од структура на една реченица или граматика, јазикот е нашата историја, нашите обичаи и нашето наследство...

повеќе

Овој отпад, освен тоа што ја загадува животната средина, исто така предизвикува дефекти во машините, ги оштетува контејнерите и го спречува транспортот на друг отпад.

повеќе

Нема простор за двоумење и губење време, затоа Македонија и Бугарија треба да соработуваат што е можно поскоро за да најдат јасен јазик за разбирање, во процес кој би бил следен од ЕУ, Вашингтон и ОН.

повеќе