Не може да одбере омилен ресторан

Сопругата на Гундоган се пожали: Храната во Манчестер е ужасна!

Сопругата на Илкај Гундоган, Сара вели дека храната во Манчестер е ужасна и не може да одбере ниту еден ресторан кој и е омилен.

Сопругите или девојките на фудбалерите често знаат да се пожалат од животот на „островотo“, последна која излезе со критики е понежната половина на Илкај Гундоган.

Запрашана кој и е омилен ресторан во Манчестер, Сара рече: „Извинете, жал ми е што морам да бидам искрена, одговорот е ниту еден. Се обидував да најдам добар ресторан, но храната е ужасна секаде. Не можам да најдам вистински италијански ресторан или добро суши или едноставно свежа храна... секаде е замрзната храна“.

„Рестораните тука се фокусираат на тоа како да направат пари преку пијалоци наместо да понудат квалитетна храна. Можеби во Лондон е поинаку, но не во Манчестер, и навистина ми е жал“.

Таа доби многу критики, па мораше да се појаснува: „Ги пробав најдобрите ресторани, но мојот одговорот е НЕ. Не можам да лажам. Навикната сум на Италија, па можете да замислите колку е тешко да се прави споредба“.

„Манчестер е одличен град, луѓето се одлични, но не и рестораните“.

Предложеното законско решение се фокусира на аудиовизуелниот/радиодифузниот сектор, игнорирајќи ги последниве две децении на развој на дигиталниот домен и на интернет, со сите негови позитивни и негативни страни.

повеќе

Според последното истражување на организацијата ПИНА, базирано врз анкети направени со 103 новинарки, 24,1% од новинарките добиле закани за физичко насилство, а 19,5% и закани по животот.

повеќе