Шалке праша: Кој е фудбалерот под македонското знаме? (ФОТО)

Шалке кој се уште го слави враќањето во Бундеслигата, денеска имаше и објава во чест на Дарко Чурлинов.

Германскиот клуб објави фотографија од Чурлинов покриен со македонското знаме и праша: Погодете кој?

Потоа во коментар Шалке објави уште една фотографија, овојпат се гледаше и лицето на нашиот фудбалер: Дарко е, се разбира.

Концептот е насочен кон креирање на оптимален даночен систем, кој ќе го поддржи економскиот раст, а со тоа и животниот стандард на нашите граѓани.

 

повеќе

Иако е важно да бараме решенија за нашата заедничка историја и да се обидеме да ги разликуваме фактите од пропагандата, зарем не е исто така важно да научиме да живееме заедно и покрај нашите различни и силно политизирани гледишта?

повеќе

Нашето општество е социјално неправедно, а социјалната неправда е, и ќе биде погубна.

повеќе