Баерн одговори на нападите

Салихамиџиќ му врати на Левандовски: Татко ми ме учеше, кога заминуваш никогаш да не ја затвораш вратата со задникот

Директорот на Баерн Минхен, Хасан Салихамиџиќ му одговори на Роберт Левандовски кој се уште ги критикува Баварците за трансфер сагата која му се случуваше пред да потпише за Барселона.

Левандовски изјави дека раководните луѓе во Баерн Минхен намерно го валкале неговото име со цел да го прикажат во лошо светло пред навивачите.

Салихамиџиќ не чекаше многу за да му одговори на Левандовски.

„Не можам да го разберам сето тоа. Мојот татко ме учеше дека кога заминуваш, никогаш да не ја затвораш вратата со задникот. Но тој го прави токму тоа“, вели Салихамиџиќ за Билд.

Ќутејќи - банализирамо. Банализирајќи - нормализирамо. Нормализирајќи - дозвољуемо пред очи да ни се повампируа фашизмот и нацизмот.

повеќе

Самата идеја на странските директни инвестиции е да донесе нови вработувања со повисоки плати кои треба да ги исплаќа странскиот инвеститор.

повеќе

Треба да се размисли за тоа дека сите предлози и промени кои доаѓаат од Брисел, не можат ефикасно да се применат и во Македонија и да се дејствува во правец на благосостојба на граѓаните, а не само на профитите.

повеќе