Реал Мадрид

Реал Мадрид го потврди трансферот на Чуамени

Реал Мадрид потврди дека го купи младиот француски фудбалер од Монако, 22-годишниот Аурелиен Чуамени. 

Кралскиот клуб го потврди трансферот на Чуамени, а презентацијата на фудбалерот ќе се случи во вторник.
 
„Реал Мадрид и Монако го договорија трансферот на Аурелиен Чуамени, кој ќе биде наш фудбалер во следните шест сезони“, стои во соопштението на Реал Мадрид.
 
Реал Мадрид за овој трансфер ќе плати 80 милиони евра плус 20 милиони евра во бонуси.
 

Неколку години при здрав разум сакаат да ни наметнат и да нѐ убедат дека со соседна Бугарија сме имале заедничка историја. 

повеќе

Деновиве во Комората пристигна нацрт-концептот за даночни реформи, кој треба да претставува основа за јавна расправа во наредниот период.

повеќе

Концептот е насочен кон креирање на оптимален даночен систем, кој ќе го поддржи економскиот раст, а со тоа и животниот стандард на нашите граѓани.

 

повеќе