Клубот од Саудиска Арабија ќе мора да понуди повеќе

Рајо Ваљекано ја одбил последната понуда за Столе Димитриевски

Според новинарот Маркос де Висенте, Рајо Ваљекано одбил 5,5 милиони евра за Столе Димитриевски. 

Димитриевски засега останува во Рајо Ваљекано, понудата на клубот од Саудиска Арабија, Ал Наср е одбиена.
 
Откупната клаузула на Димитриевски е 50 милиони евра, секако дека Рајо би го продал за значително помала сума од оваа, но тоа нема да биде 5,5 милиони евра.
 
Не се исклучува можноста Ал Наср да се врати со нова, повисока понуда за Димитриевски.
 
Столе Димитриевски се поврзуваше и со Барселона, но се чини дека нема да биде ништо и од тој трансфер.
 

Економската криза е лоша во сите сфери на живеењето, но од неа можеме и да научиме по нешто.

повеќе

Во саботата во јавноста го претставивме предлог-ребалансот на Буџетот за 2022 година, откако истиот беше усвоен од страна на Владата.

повеќе

Наспроти сесловенскиот и општоевропскиот карактер на нивната дејност, Кирил и Методиј станале објект на присвојувања уште од средниот век.

повеќе