„Светците“ не се откажуваат од напаѓачот

ПСЖ му нуди на Мбапе неверојатни 150 милиони евра за две години

Новинарот Гиљем Балаге вели дека Килијан Мбапе има неверојатна понуда на маса од ПСЖ и 150 милиони евра за две години, затоа напаѓачот неодамна изјави дека размислува за останување во Париз.

Килијан Мбапе минатата недела ја отвори вратата за продолжување на престојот на „Паркот на принцовите“ и говореше за нови моменти во преговорите.

Новинарот Гиљем Балаге сега вели дека тие нови моменти се всушност неверојатна понуда од ПСЖ, „светците“ на маса ставиле 150 милиони евра за две години.

Гиљем Балаге исто така додава дека Килијан Мбапе сака да се пресели во Реал Мадрид, но бара „кралевите“ да му дадат повеќе пари. Секако, не очекува да го изедначат предлогот на ПСЖ, но да понудат повеќе од тоа што во моментов го нудат (плата од околу 30 милиони евра по сезона).

Со францускиот предлог на патот кон ЕУ македонскиот народ ќе ја изгуби историската тапија врз сопствената свест и наследство.

повеќе

Ако пак се натури овој бесмислен консензус на Франција, кој ги признава сите емоции на Бугарија, тогаш оваа неспособна власт ќе не одведе подлабоко од сегашниот амбис.

повеќе

Во новите предлози се направени само формални, но не и суштествени промени, во однос на претходниот предлог (кој Владата го нема објавено).

повеќе