„Светците“ сакаат да се ослободат од Бразилецот

ПСЖ го понудил Нејмар на Манчестер Сити како дел од спектакуларна трампа

Според пишувањата на Ле Паризиен, ПСЖ го понудил Нејмар на Манчестер Сити, „светците" сакале да го трампаат Бразилецот за Бернардо Силва.

Изминатиов период имаше многу гласини дека ПСЖ сака да се ослободи од Нејмар, последните информации велат дека Бразилецот бил понуден на Манчестер Сити.

Како што пренесува Ле Паризиен, „светците“ сакале да го трампаат Нејмар за Бернардо Силва.

Сепак, Пеп Гвардиола не одобрил една ваква зделка. Стратегот сметал дека Нејмар нема да се вклопи во неговиот систем, а од друга страна, го гледа Бернардо Силва како клучен играч.

Самата идеја на странските директни инвестиции е да донесе нови вработувања со повисоки плати кои треба да ги исплаќа странскиот инвеститор.

повеќе

Треба да се размисли за тоа дека сите предлози и промени кои доаѓаат од Брисел, не можат ефикасно да се применат и во Македонија и да се дејствува во правец на благосостојба на граѓаните, а не само на профитите.

повеќе

Предложеното законско решение се фокусира на аудиовизуелниот/радиодифузниот сектор, игнорирајќи ги последниве две децении на развој на дигиталниот домен и на интернет, со сите негови позитивни и негативни страни.

повеќе