ПСЖ

ПСЖ донел одлука кој ќе остане, а кој ќе замине од Донарума и Навас

Во текот на следната сезона тренерот на ПСЖ нема да има проблеми кој голман да го одбере бидејќи раководството одлучило да не ја прави истата грешка и да има само еден елитен чувар на мрежата.

Информациите од Франција велат дека во ПСЖ одлучиле Џиџо Донарума да остане и да биде прв голман следната сезона. Тие чекаат понуди за Кејлор Навас кого планираат да го продадат.

Оваа сезона Донарума и Навас ги делеа натпреварите, а со тоа не беа среќни ниту едниот, ниту другиот.

Донарума рече дека поради тоа што немал нормален континуитет на натпревари не можел да влезе во својата најдобра форма.

Минатата недела во јавноста се актуелизираше дискусијата за концептот на даночната реформа.

повеќе

Војната во Украина ја разоткри вистината за Русија, но и вистината за Европа. 

повеќе

Несанкционирањето на овој говор доведува до повторување, ширење и злоупотреба на овие аномалии како еден вид „нормализиран“ начин во политичката борба против поединци и групи со различни мислења.

повеќе