Тренерот носи фудбалер од доверба

Првото засилување на Тен Хаг во Манчестер јунајтед ќе биде вредно 60 милиони евра?!

Според пишувањата на Сан, Ерик тен Хаг како прво засилување во Манчестер јунајтед ќе го донесе Антони од Ајакс, за офанзивниот фудбалер ќе бидат платени 60 милиони евра.

Иако се уште не е официјално потврдено дека Ерик тен Хаг ќе биде нов тренер на Манчестер јунајтед, медиумите шпекулираат со имињата на играчите кои стратегот ќе ги донесе на Олд Трафорд.

Според пишувањата на Сан, прво засилување ќе биде Антони од Ајакс. Бразилецот прикажува одлични партии и тренерот сака да го понесе офанзивниот фудбалер со себе во Манчестер јунајтед.

Весникот пишува дека зделката ќе биде вредна околу 60 милиони евра и не се очекуваат проблеми во преговорите, двата клуба имаат добри односи.

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе