Артета добива засилување за средниот ред

Порто го потврди трансферот на Фабио Виеира во Арсенал и откри колку ќе платат „топчиите“

Порто со известување до берзата го потврди трансферот на Фабио Виеира и откри дека „топчиите" ќе платат 40+5 милиони евра за 22 годишниот фудбалер од средниот ред.

Синоќа се појавија информации дека Арсенал е пред ангажман на Фабио Виеира од Порто, а веќе денеска пристигна официјална потврда.

Клубот од „Драгао“ со известување до берзата го потврди трансферот на 22 годишниот фудбалер од средниот ред во Северен Лондон.

Порто исто така откри дека „топчиите“ ќе платат 40 милиони евра за услугите на Фабио Виеира, плус додатни 5 милиони евра во бонуси.

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе