Бразилецот е во добра состојба

Пеле се јави од болницата (ФОТО)

Бразилската фудбалска легенда, Пеле вели дека е на редовна контрола откако излегоа вестите дека повторно е хоспитализиран во лоша здравствена состојба. 

Пеле испрати позитивна порака од болницата во која е сместен, вели е само на редовна контрола и се заблагодари за убавите пораки кои ги добива.
 
„Пријатели, јас сум во болница на мојата месечна посета. Секогаш е убаво кога ќе добиете позитивни пораки како оваа. Му благодарам на Катар за оваа посвета и на сите кои ми праѓаат добри вибрации“, вели Пеле.

Им благодарам на Русите како креатори, но посебно на бугарските послушни  извршители за пропагандата што ја водат против Македонија. Што направија?

повеќе

Деновиве адвокатот Тортевски во дебатна емисија рече дека немаме критична маса за држава. Не знам дали е така, но изгледа немаме критична маса за сериозни дебати и дијалози во општеството. 

повеќе

Светска банка проценува дека за секој долар инвестиран во здравството, државата има бенефит од 4 долари во смисла на зголемена економска продуктивност.

повеќе