Лига на нации

Македонија рано остана со играч помалку, Тодоровски доби црвен во 14. минута (ВИДЕО)

Македонската репрезентација рано остана со играч помалку откако на Тодоровски му беше покажан директен црвен картон поради опасен старт.

Предложеното законско решение се фокусира на аудиовизуелниот/радиодифузниот сектор, игнорирајќи ги последниве две децении на развој на дигиталниот домен и на интернет, со сите негови позитивни и негативни страни.

повеќе

Според последното истражување на организацијата ПИНА, базирано врз анкети направени со 103 новинарки, 24,1% од новинарките добиле закани за физичко насилство, а 19,5% и закани по животот.

повеќе