Челси ја прифати понудата

Лукаку се враќа во Интер, постигнат е договор

Ромелу Лукаку во новата сезона ќе игра за Интер како позајмен фудбалер од Челси, двата клуба денеска постигнаа договор. 

Челси ја прифати понудата од Интер од осум милиони евра плус бонуси за едногодишна позајмица на Лукаку.
 
Во договорот нема да има опција или обврска за целосно откупување на фудбалерот.
 
Интер и Челси сега ја подготвуваат документацијата и наскоро договорот ќе биде потпишан и официјализиран.

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе

Нов фронт за работа на градежните фирми на веќе изградените згради (и куќи) треба да биде топлинската изолација.

повеќе

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе