Ниту повредата не го предомисли

Ибрахимовиќ потпишува нов договор, ќе игра за Милан и на 41 година

Златан Ибрахимовиќ не планира да се пензионира и покрај операцијата за која му е потребна рехабилитација од 6-7 месеци, тој наскоро ќе стави потпис на нов договор со Милан.

Ибрахимовиќ е клучен за последните успеси на Милан и покрај тоа што не се изнаигра. Со неговото доаѓање во тимот, тој го промени менталитетот на екипата, а тоа се покажа како клучно.

Според Џанлука Ди Марцио, Ибрахимовиќ ќе потпише нов едногодишен договор со Милан, со трајност до јуни 2023 година.

Неговата плата ќе биде околу 1 милиони евра годишно, плус бонуси во зависност од перформансите и остварени цели.

Ибрахимовиќ во октомври ќе наполни 41 година, моментално се рехабилитира од тешка операција, но не се предава.

Војната во Украина ја разоткри вистината за Русија, но и вистината за Европа. 

повеќе

Несанкционирањето на овој говор доведува до повторување, ширење и злоупотреба на овие аномалии како еден вид „нормализиран“ начин во политичката борба против поединци и групи со различни мислења.

повеќе

Потписниците на нотарските изјави дека нема да гласаат за измените на Уставот се подложни на промени за материјално благо.

 

повеќе