Неспортски потег на Швеѓанецот

Ибрахимовиќ брутално го удри Аспиликуета, па се правеше луд дека некој го бутнал (ВИДЕО)

Златан Ибрахимовиќ имаше неспортски потег на синоќешниот натпревар помеѓу Шпанија и Шведска, напаѓачот со рамо брутално го удри Сесар Аспиликуета, па се правеше луд дека некој го бутнал.

Златан Ибрахимовиќ тешко се помири со поразот на гостувањето во Шпанија, напаѓачот во 92. минута имаше неспортски потег. При еден прекин, фудбалерот на Милан брутално со рамо го удри Сесар Аспиликета.

Швеѓанецот потоа се правеше луд дека некој го бутнал, и додека правдањето некако можеше да помине на теренот, нејасно е како ВАР собата не реагираше, од повторените снимки убаво се гледа каква беше намерата на Златан Ибрахимовиќ.

Нема простор за двоумење и губење време, затоа Македонија и Бугарија треба да соработуваат што е можно поскоро за да најдат јасен јазик за разбирање, во процес кој би бил следен од ЕУ, Вашингтон и ОН.

повеќе

Наместо да ги повлечат тужбите против воените инвалиди и членовите на семејствата на загинатите припадници на безбедносните сили, МВР отиде дотаму што поднесе тужби дури и против членовите на семејствата на загинатите полицајци со законска камата да ја вратат земената оштета.

повеќе

Платформата е формирана на 9 мај 2018 година во рамките на проектот на УСАИД, во која се вклучени 4 комори за да се зајакне јавно-приватниот дијалог во процесот на подготовка на донесување закони и други прописи поврзани со работењето на бизнисот.

повеќе