Напаѓачот со нов зајадлив коментар

Ибра повторно го нападна Гвардиола: „Филозофот“ претпочита играчи кои му се покорувааат без да му вратат

Златан Ибрахимовиќ одново упати зајадливи коментари на адреса на Пеп Гвардиола, вели дека стратегот претпочита играчи кои му се покоруваат без да му вратат.

Златан Ибрахимовиќ не го „мириса“ Пеп Гвардиола, Швеѓанецот дојде како големо засилување во Барселона летото во 2009, но влезе во недоразбирања со стратегот и си замина на мала врата по само 12 месеци.

Напаѓачот изминативе години често го критикуваше Шпанецот и сега одново упати зајадлив коментар.

Наскоро треба да биде објавена нова автобиографска книга на Златан Ибрахимовиќ, и во неа, фудбалерот вели: „„Филозофот“ претпочита играчи кои му се покоруваат без да му вратат“.

Постои нужна потреба од прилагодување на студиските програми, соодветните силабуси и наставниот курикулум на реалната потреба на пазарот на труд во државата.

повеќе

Во текот на оваа и претходната година, инфлацијата ја задуши македонската економија. 

повеќе

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека недвосмислено има постфашистичко потекло.

повеќе