УЕФА потврди

Холандија ќе биде домаќин на завршниот турнир од Лигата на нации

Холандија во јуни ќе биде домаќин на завршниот турнир во Лигата на нации на кој покрај нив за трофејот ќе се борат и Хрватска, Италија и Шпанија.

Холандија ќе биде домаќин, но не и Амстердам, натпреварите ќе се играат во Ротердам и Енсхеде.
 
Завршниот турнир ќе се игра од 14 до 18 јуни. Ќе се одиграат полуфинални меча, финале и натпревар за трето место. 
 
За трофејот ќе се борат Холандија, Хрватска, Италија и Шпанија.

Почнавме со спротивставени мислења околу Законот за работни односи, со кој недела се прогласува за неработен ден. Завршивме на Уставен суд.

повеќе

Да ги споменеме и другите големи глобални предизвици: големите опасности од еколошка катастрофа; зголемувањето на нееднаквоста во нашите општества; и напливот на нови технологии кои можат да го нарушат светот доколку истите не бидат соодветно користени и контролирани.

повеќе

Им благодарам на Русите како креатори, но посебно на бугарските послушни  извршители за пропагандата што ја водат против Македонија. Што направија?

повеќе