Примера

Голманот на Еибар му даде гол на Атлетико Мадрид! (ВИДЕО)

Голманот на Еибар, Марко Дмитровиќ од пенал му даде гол на Атлетико Мадрид и донесе водство за својот тим од 1-0. 

Еибар и Атлетико Мадрид играат меч од Примера, а домаќините водат со 1-0 од 12. минута со гол од пенал кој го изведе голманот Марко Дмитровиќ.
 

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе

Можеби по нас ќе дојдат некои нови клинци што прегрнати ќе го слушаат мртвиот Џоле и ќе го разберат подобро отколку што го разбравме ние на кои со години жив на глуви уши ни пееше за љубовта.

повеќе

За државата Македонија, Македонците се посебен народ со повеќевековна традиција, кои зборуваат, творат, се радуваат и тагуваат на македонски јазик, веќе со векови, во и надвор од територијата на нашата држава.

повеќе