Арсенал

Го смени клубот, но не и градот: Арсенал го потврди ангажманот на Вилијан

Арсенал потврди дека Вилијан е нивно ново засилување, тој потпиша тригодишен договор. 

Вилијан го смени клубот но не и градот, остана во Лондон, Бразилецот од Челси премина во Арсенал.

„Бразилскиот интернационалец Вилијан потпиша тригодишен договор со нас“, стои во соопштението на Арсенал.

Вилијан во Арсенал ќе го носи дресот со бројот 12.

Тој во Арсенал пристигнува како слободен играч откако неговиот договор со Челси истече и не беше постигната согласност за продолжување на соработката.

Западен Балкан оди во насока на целосна контрола на државните институции во служба на политичките елити. Не е чудо што граѓаните имаат ниска доверба во овие институции.

повеќе

Граѓаните се преморени од бескрајните, приказни на предавници и патриоти, тирански платформи, договори со Грција, Бугарија, рекети, пописи, тендери,

повеќе

Критичкото малцинство, на 2020 година не гледа само како на година која ја донесе вирусната пандемија, туку и како на година која донесе и еден друг вид на пандемија, онаа на КОВИД-авторитаризмот.

повеќе