Лондонскиот клуб потврди

Габриел Жесус е нов напаѓач на Арсенал

Габриел Жесус од Манчестер Сити се пресели во Арсенал, лондонскиот клуб денеска и официјално го поврди трансферот. 

25-годишниот напаѓач доаѓа како големо засилување за топчиите.
 
„Габриел Жесус потпиша долгогодишен договор со нас“, стои во соопштението на Арсенал.
 
Во текот на петте сезони поминати во Манчестер Сити, Габриел Жесус постигна 95 голови во 236 натпревари.

Неколку години при здрав разум сакаат да ни наметнат и да нѐ убедат дека со соседна Бугарија сме имале заедничка историја. 

повеќе

Деновиве во Комората пристигна нацрт-концептот за даночни реформи, кој треба да претставува основа за јавна расправа во наредниот период.

повеќе

Концептот е насочен кон креирање на оптимален даночен систем, кој ќе го поддржи економскиот раст, а со тоа и животниот стандард на нашите граѓани.

 

повеќе