Убав гест

Фудбалерите на Зенит на теренот излегоа со кучиња во рацете (ВИДЕО)

Фудбалерите на Зенит на натпреварот против Ростов на теренот излегоа со кучуња во рацете со цел да промовираат акција за вдомување на миленичињата.

Погледнете како изгледаше тоа:

Колку и да сакаме Украинците да добијат целосна правда, на ерата на славни војни, несомнени победи и чисти порази ѝ дојде крајот. 

повеќе

Македонскиот народ мора да ја заштити автокефалноста на својата Македонска православна црква - Охридска архиепископија, како еден од носечките елементи на неговиот идентитет, од сите загрозувања од Фанар, од СПЦ и другите меѓународни црковни и други чинители. Време е за нов Македонски црковно-народен собир, како во 1945 година.

повеќе

Сите политичари и безмалку сите новинари во Македонија, се со став дека нема или поточно не е можен план Б во преговарањето за влез во ЕУ со Бугарија.

повеќе