Убав гест

Фудбалерите на Зенит на теренот излегоа со кучиња во рацете (ВИДЕО)

Фудбалерите на Зенит на натпреварот против Ростов на теренот излегоа со кучуња во рацете со цел да промовираат акција за вдомување на миленичињата.

Погледнете како изгледаше тоа:

Земјите треба да бараат начини за градење мостови и унапредување на билатералните економски врски, а не да гледаат во минатото и да му наметнуваат на македонскиот народ поинаков идентитет или историски наратив.

повеќе

Tочната искористеност и капацитет на водните ресурси во државата e невозможно прецизно да се пресмета заради недостиг на континуирани хидролошки мерења и мониторинг на квалитетот на водите.

повеќе

Нам бизнисмените не ни требаат ниту уставни преамбули ниту некакви параграфи за да ги почитуваме Република Бугарија и нејзините граѓани. Ние некого почитуваме доколку прави профит, плаќа даноци и доколку е општествено одговорен.

повеќе