Преговорите се во почетна фаза

Ериксен ја доби првата понуда, до крајот на сезоната да игра во Премиерлигата

Неколку извори пренесуваат дека Брентфорд доставил понуда до Кристијан Ериксен, се работи за соработка до крајот на сезоната со опција за додатни 12 месеци.

Кристијан Ериксен има понуда за враќање во Премиерлигата, Данецот добил предлог од Брентфорд за соработка до крајот на сезоната со можност истата да биде продолжена за додатни 12 месеци.

Фудбалерот од средниот ред е слободен играч откако го раскина договорот со Интер, законите во Италија не дозволуваат тој да игра поради уредот кој му е вграден на срцето (Имплантабилен дефибрилатор на кардиовертер) па „нероаѕурите“ му дадоа одврзани раце за продолжување на кариерата.

Преговорите помеѓу Кристијан Ериксен и Брентфорд се во почетна фаза, се говори дека интерес за неговите услуги пројавуваат уште неколку клубови, и барем уште еден друг клуб е во котант со неговиот агент.

Колку и да сакаме Украинците да добијат целосна правда, на ерата на славни војни, несомнени победи и чисти порази ѝ дојде крајот. 

повеќе

Македонскиот народ мора да ја заштити автокефалноста на својата Македонска православна црква - Охридска архиепископија, како еден од носечките елементи на неговиот идентитет, од сите загрозувања од Фанар, од СПЦ и другите меѓународни црковни и други чинители. Време е за нов Македонски црковно-народен собир, како во 1945 година.

повеќе

Сите политичари и безмалку сите новинари во Македонија, се со став дека нема или поточно не е можен план Б во преговарањето за влез во ЕУ со Бугарија.

повеќе