Германскиот клуб потврди

Един Терзиќ е нов тренер на Борусија Дортмунд

Борусија Дортмунд потврди дека 39-годишниот Терзиќ ќе биде прв тренер на тимот, тој доаѓа на местото од Розе кој доби отказ по крајот на сезоната. 

Терзиќ кој пред две сезони беше привремен тренер на Борусија Дортмунд, сега се враќа во клубот и доби тригодишен договор.
 
Борусија Дортмунд потврди дека тој утре ќе го стави потписот на договорот со трајност до 30 јуни 2025 година.

Во Македонија не постои никаква забрана за конверзиона терапија, а лиценцираните психолози што може да се јават како спроведувачи или наведувачи на ваква „терапија“, за жал, не сносат никакви последици.

повеќе

Доколку чувствуваме дека нашиот труд ќе биде награден со успех, ќе ѝ приоѓаме на околината со апетит, доверба и храброст.

повеќе

Од општи формулации кон конкретни разговори.

повеќе