Црвена звезда не го дава Станковиќ на Сампдорија

Дејан Станковиќ би сакал да стане нов тренер на Сампдорија, но Црвена звзда нема намера да го пушти.

Сампдорија сака да го назначи Дејан Станковиќ за нов тренер, но проблем за нив е тоа што тој е под договор со Црвена звезда.

Според информациите на Фабрицио Романо, нема договор меѓу Сампдорија и Црвена звезда.

Дејан Станковиќ сака да замине во Серија А, но српскиот клуб не го прифаќа тоа.

Тој има договор со Црвена звезда до 30 јуни 2024 година.

Па како што велеле НЕ моите омилени македонски преродбеници од 19 век, и јас ќе кажам НЕ на овој предлог.

повеќе

Се докажува дека ЕУ интеграцијата е дијалектички процес, кој е подложен на динамика и на противтежни сили, процес кој нема да се одвива стабилно, автоматски и линеарно.

повеќе

Со францускиот предлог на патот кон ЕУ македонскиот народ ќе ја изгуби историската тапија врз сопствената свест и наследство.

повеќе