Црвена звезда не го дава Станковиќ на Сампдорија

Дејан Станковиќ би сакал да стане нов тренер на Сампдорија, но Црвена звзда нема намера да го пушти.

Сампдорија сака да го назначи Дејан Станковиќ за нов тренер, но проблем за нив е тоа што тој е под договор со Црвена звезда.

Според информациите на Фабрицио Романо, нема договор меѓу Сампдорија и Црвена звезда.

Дејан Станковиќ сака да замине во Серија А, но српскиот клуб не го прифаќа тоа.

Тој има договор со Црвена звезда до 30 јуни 2024 година.

Во саботата во јавноста го претставивме предлог-ребалансот на Буџетот за 2022 година, откако истиот беше усвоен од страна на Владата.

повеќе

Наспроти сесловенскиот и општоевропскиот карактер на нивната дејност, Кирил и Методиј станале објект на присвојувања уште од средниот век.

повеќе

За пишувањата на Хари Костов за проблемите на државата – ако компетентен човек зборува за нефункционирањето на правната држава, кое има директен одраз врз економијата, не може тоа да се заврши со охридскиот уличен жаргон.

повеќе