Болоња

Болоња сподели убава вест, Михајловиќ е пуштен од болница

Тренерот на Болоња, Синиша Михајловиќ е пуштен од болница и е во добра здравствена состојба. 

Болоња сподели позитивни вести за српскиот стратег, Синиша Михајловиќ.
 
„Синиша Михајловиќ денеска е пуштен од болница и е во добра состојба. Напред господине, со тебе сме“, објави Болоња.
 
Михајловиќ имаше нова борба со леукемијата која му се врати, па во изминатиот период повторно беше на хемотераписки третмани.
 

Па како што велеле НЕ моите омилени македонски преродбеници од 19 век, и јас ќе кажам НЕ на овој предлог.

повеќе

Се докажува дека ЕУ интеграцијата е дијалектички процес, кој е подложен на динамика и на противтежни сили, процес кој нема да се одвива стабилно, автоматски и линеарно.

повеќе

Со францускиот предлог на патот кон ЕУ македонскиот народ ќе ја изгуби историската тапија врз сопствената свест и наследство.

повеќе