Македонецот пред трансфер

Барди оди на продажба, Леванте треба да покрие минус од 10 милиони евра

Медиумите од Шпанија пренесуваат дека Леванте до крајот на јуни треба да прибере нешто над 10 милиони евра, нашиот Енис Барди ќе биде еден од првите фудбалери кои ќе бидат ставени на продажба.

Енис Барди во брзо време може да ја заврши авантурата во Леванте, како што пренесуваат медиумите од Шпанија, Македонецот ќе биде еден од првите фудбалери кои ќе бидат ставени на продажба.

Леванте треба до 30. јуни да прибере нешто над 10 милиони евра за да се покрие минусот и веќе се водат разговори.

За услугите на Енис Барди во јануари интерес пројавија неколку клубови, се говореше за трансфер во Серија А, но една ваква зделка на крајот не се реализираше.

Во новите предлози се направени само формални, но не и суштествени промени, во однос на претходниот предлог (кој Владата го нема објавено).

повеќе

Енергетската криза во светот, но и во Република Македонија (РМ), не стивнува иако сме на почеток на летото кога вообичаено има помала потрошувачка на енергија кај нас. 

повеќе

Самостојните уметници не се доволно мотивирани да создаваат. 

повеќе