Артур и Барса се караат, Јувентус сака да искористи

Артур Мело и Барселона се во конфликт откако Бразилецот одби да се врати во клубот за мечевите од Лигата на шампионите, Јувентус сака да го искористи овој момент и порано од договореното да го добие Бразлецот. 

Артур Мело откако се договори со Јувентус не беше ставан во игра од страна на тренерот Кике Сетиен, поради тоа тој одби да биде дел од мечевите на Барса во Лигата на шампионите.
 
Тоа ги налути Каталонците кои му се заканија со казни.
 
Во моментов претставници на Артур и Барса преговараат за фудбалерот порано да биде ослободен од обврските.
 
Ситуацијата будно ја следи Јувентус кој посакува да го добие Артур порано од договореното. 
 
Според првичниот договор Артур во Јувентус треба да пристигне во септември, но италијанскиот шампион сега посакува тој да може да ги почне подготовките од почеток, од 24 август со сите останати играчи.

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите.

повеќе

Можеби по нас ќе дојдат некои нови клинци што прегрнати ќе го слушаат мртвиот Џоле и ќе го разберат подобро отколку што го разбравме ние на кои со години жив на глуви уши ни пееше за љубовта.

повеќе

За државата Македонија, Македонците се посебен народ со повеќевековна традиција, кои зборуваат, творат, се радуваат и тагуваат на македонски јазик, веќе со векови, во и надвор од територијата на нашата држава.

повеќе