УФЦ

Синоќа се случи најдобриот нокаут во историјата на УФЦ (ВИДЕО)

Според многумина, Хоакин Бакли синоќа го направи најдобриот нокаут во историјата на УФЦ, со импресивен потег го победи Импа Касангај во втората рунда. 

Во моментов, мал број проекти или иницијативи во Македонија се фокусираат на тоа како универзитетите ги подготвуваат студентите за општествена одговорност и за граѓанскиот статус.

повеќе

Попис на населението во 2020 треба да има, затоа што тоа утре може да биде услов за Македонија да чекори напред кон ЕУ.

повеќе

Северна Македонија, исто така, мора да се придвижи кон енергетска независност, користејќи обновливи извори на енергија кои нема да му наштетат на кревкиот екосистем во оваа прекрасна земја.

повеќе