Игор Стефановски Иџе останува бренд амбасадор на Видеолотарија касинос Австрија

Видеолотарија касинос Австрија соопштува дека ја продолжува соработката со еден од најуспешните македонски спортисти и долгогодишен бренд амбасадор – Игор Стефановски Иџе.

Најдобриот македонски автомобилист останува дел од семејството како бренд амбасадор на Видеолотарија касинос Австрија.

Популарниот Иџе за нас не е само извонреден професионалец и врвен спортист, туку претставува симбол за лојалност, со оглед дека долги години е партнер на нашата компанија и верно лице на нашите вредности. Нашата релација е двонасочна бидејќи и Видеолотарија касинос Австрија бројни сезони стои зад Стефановски во неговите борби со брзините и со конкуренцијата насекаде низ Европа. И во новата натпреварувачка година тој почна да реди победи и одлични резултати, а Видеолотарија касинос Австрија е тука да го поддржува во секој метар од асфалтот.

Тандемот Иџе-Видеолотарија Касинос Австрија стана препознатлив и меѓу неговите поддржувачи и општо во јавноста и досега беше потпишан под многу успеси, општествено одговорни акции и среќни приказни. Затоа веруваме дека и понатаму ќе продолжиме да претставуваме пример и репер за квалитетна и професионална соработка. Како модерна и одговорна компанија ние ќе продолжиме да ги негуваме заложбите за поддршка на спортот, во насока на поттикнување младите да го изберат спортот како свој личен и професионален предизвик“, соопшти компанијата.

Во новите предлози се направени само формални, но не и суштествени промени, во однос на претходниот предлог (кој Владата го нема објавено).

повеќе

Енергетската криза во светот, но и во Република Македонија (РМ), не стивнува иако сме на почеток на летото кога вообичаено има помала потрошувачка на енергија кај нас. 

повеќе

Самостојните уметници не се доволно мотивирани да создаваат. 

повеќе