Оффенсив

Ако некогаш ви затреба пример за човек од обезбедување со бесконечни количества смиреност и пристојност тогаш го имате дечкото во жолтата маица. Ако некогаш ви затреба пример за невоспитана вошка и сеопфатна човечка беда тогаш го имате бланишраниот. Вовед во сцената: обезбедувањето не го пушта "познатиот Инстаграм модел" да влезе некаде.

24 Јуни 2017 - 18:12

Може е стереотип, ама може и Велешани малку да олабават со здравје / фитнес / Трамп вебсајтови, и да извадат еден ваков нивен автентичен бренд, наместо како билмези да се редат пред странски новинари и да објаснуваат како направиле сајт за лажни вести затоа што морале да го прехранат семејството. Човеков се вика Крис Кејси, прави грнци и тоа го прави на Инстаграм пред речиси 65 илјади луѓе.

24 Јуни 2017 - 16:51

Ова со никого не беше зборено!

24 Јуни 2017 - 15:46

Ако во скоро време имате купено некој нов скап еркондишн, има големи шанси видеово да ви направи јанѕа. П.С. ова не важи само за клими.

24 Јуни 2017 - 13:37

Приквелот на видеово не го знаеме, ама тешко дека овој и пред сам себе има алиби за потегов. Тек па тој во пикапот како да си го објасни денот.

23 Јуни 2017 - 16:04

(Чисто против уроци, да кажеме дека може да дојдат и бетер.) Пред некое време ја пренесовме веста за бескорисниот паметен соковник од 400 долари (на попуст од првичните 700). Има барем еден човек на светот што ја прочитал веста, целиот исход од неа и сето тоа го доживеал како одлична бизнис идеја. Тој човек направи паметен чајник.

23 Јуни 2017 - 15:49

Не, не е фората со "не ставај патлиџан во фрижидер", ставај за да не треба да се бориш со муви после 3 дена (ем, што човек треба да си за да јадеш салата со топол патлиџан?). Фората е како ќе го ставиш во фрижидер. До сега сè наопаку сме правеле.

23 Јуни 2017 - 12:14

Иако е амбициозно тврдење, ама веројатно и нема друго видео на интернет со толку прекршени правила за безбедност на работа и безбедност во ракување со тешка машинеријa.

23 Јуни 2017 - 10:43

Толпа луѓе се појавува на закажан протест против вакцинирањето деца. На протестот се појавува и еден лик со микрофон, со налик проста мисија - меѓу сите тие луѓе да најде еден доктор. Зошто се запнал да најде доктор? Затоа што едно од тврдењата на овој тип луѓе (а се посебен тип) е дека нивното тврдење е подржано од илјадници и илјадници медицински лица.

22 Јуни 2017 - 17:36

Ако во сета своја блаженост денес не најде причина да се изнервираш, дај наваму еден клик и бирај си ја нервозата.

22 Јуни 2017 - 15:36

Може нема да ти помогне, ама сигурно нема да ти штети, пишува Бели во твитот до идната премиерка на Србија.

22 Јуни 2017 - 11:02

Сè што му треба на Балканец за снаоѓање во Виена е една фраза. И нормално фразата не е ништо комплицирано, просто: пичка ти материна. Она што фасцинира е ликот како до совршенство ги има совладано сите можни емоции кои излегуваат од оваа фраза. А ги има.

21 Јуни 2017 - 16:35

Името е Џеф Кунс, стилот е кич, иако кога ќе ги споиш двете Кунс кажува "кич е збор во кој не верувам." Делата што ги прави се продаваат за суми над 10 милиони (знаат да стигнат и до 30), а годинава МОКА (Museum of Contemporary Art) го избра Кунс за носител на гала вечерта за 2017. По повод последново изработено е неколкуминутно видео за Кунс, со нарација на Скарлет Јохансон.

21 Јуни 2017 - 13:04

Како што традиционално ги ремети децата за време на Денот на благодарноста (кажете им на вашите деца дека нема благо) и за Божиќ (поклонете им глуп поклон, на пример банана), така Кимел има традиција и за Денот на татковците. И изгледа дека може само да ти биде криво ако не си им наштетил на малите кога си имал шанса.

21 Јуни 2017 - 10:18

Признаваме дека не сме најупатени во тој жанр ама во црковното пеење на Запад во меѓувреме се имаат случено некои заебани реформи. Децава пеат како ангели ама може се митарат. Ништо не ни е јасно.

20 Јуни 2017 - 22:48

И во Турција, како и во Иран и Романија народот постојано ќе го поставува истото прашање: дали средствата потрошени за глорификација на власта можеа да бидат употребени за искоренување на сиромаштијата.

повеќе

Дали Борисов ќе го негира својот претходник, поранешниот премиер, генерал Рачо Петров и ќе продолжи да инсистира на заедничка историја која официјална Бугарија упорно настојува да ни ја подметне.

повеќе

Не треба да паднеме во замката која не втурнува во спиралата на континуирано себепоништување.

повеќе