Пожар кај Железничката станица во Скопје (ФОТО)

Утрово избувна пожар кај Железничката станица во Скопје. Веќе е пристигнато едно противпожарно возило. Повеќе информации во текот на денот. 

Она она што го нудат медиумите во времето на ковид-19 покажа колку тие не се подготвени за да известуваат во време на криза, а кризите ги има сè почесто.

повеќе

Доколку нешто радикално не се промени, не можеме да очекуваме дека нашата економија брзо ќе се нормализира и ќе излезе од сегашната криза.

повеќе

Како да разликуваш дали „Македонец” означува етничка припадност или државјанство? Според потребата на моментот!

повеќе