Низок дебел маж дупчи гуми на Водно (ВИДЕО)

Повеќе сопственици на патнички возила последниве два месеци пријавиле во полициската станица Центар дека кога ќе станат наутро - откриваат дека гумите на нивните возила се дупнати. Камерата на една од зградите на улицата „Тодор Александров“ ги регистрира овие инциденти, а на снимките редовно се гледа низок и полничок маж како ноќе се прикрадува и ги дупчи гумите. Случаите се пријавени во полиција, од каде што велат дека веќе е отворена истрага.

Богатите држави мораат веднаш да донираат вакцини против ковид-19 на загрозените држави. 

повеќе

Можеби ни треба регистар на погрешни перцепции на граѓаните за криминалот и корупцијата во државата.

повеќе

Младите бараат подобар живот надвор од државата, бидејќи доаѓаат до заклучок дека приватните компании и странските организации им пружаат поголема поддршка и повеќе ги вреднуваат отколку сопствената држава.

повеќе