ЈСП: Од утре важат бесплатните студентски билети

ЈСП информира дека од утре, 19 мај, продолжуваат да важат бесплатните годишни студентски билети за користење на јавниот превоз.

Според соопштението од ЈСП, и натаму нема да важат бесплатните средношколски билети и бесплатниот превоз за возрасни лица, а за сите измени, корисниците на овие  билети ќе бидат навремено известени.

Она она што го нудат медиумите во времето на ковид-19 покажа колку тие не се подготвени за да известуваат во време на криза, а кризите ги има сè почесто.

повеќе

Доколку нешто радикално не се промени, не можеме да очекуваме дека нашата економија брзо ќе се нормализира и ќе излезе од сегашната криза.

повеќе

Како да разликуваш дали „Македонец” означува етничка припадност или државјанство? Според потребата на моментот!

повеќе