Пак „бомба“, Заев зборува дека во партијата луѓето на Бранко Црвенковски веќе немаат влијание

Во разговор во кој наводно се препознава гласот на Зоран Заев со непознато лице, се слуша како зборува дека ја презел партијата од Бранко Црвенковски и дека тие веќе немаат никакво влијание. Оваа аудиоснимка се појави денеска на каналот „Бране капитал“ на Јутјуб.

Разговорот најверојатно се води некаде на отворено, а во втората снимка Заев наводно зборува дека има капитал од 8,5 милиони евра.

Нашиот капацитет за справување со општи кризи е ограничен. Дали здравството е немоќно, или ние не можеме да се прилагодиме на промени?

повеќе

 За базата во Ново Село, Бугарија не добива ни долар за закупнина, а отворени се и бројни прашања за животната средина.

повеќе

Се поставува прашањето, дали треба да се жртвува слободата за сметка на жртвите кои се последица од вирусот, кој не можеме да го спречиме освен со строги санкции и мерки?

повеќе