ЦИВИЛ-ЦЕНТАР ЗА СЛОБОДА

Нови фотографии од нападот врз Зијадин Села

ЦИВИЛ-Центар за слобода објави нови фотографии од крвавиот напад на Собранието на 27 април. На фотографиите е групата напаѓачи на пратеникот Зијадин Села. Според доверливи извори на ЦИВИЛ, едно лице кое се наоѓа на овие фотографии сè уште не е идентификувано. ЦИВИЛ ги повика институциите да ги извршат своите законски обврски и да ги приведат извршителите, организаторите и нарачателите на овој акт на тероризам.

На светов има доволно место и за доктори и за антиваксери, и за научници и инженери, како и за рамноземјани и антимаскери, за уметници и фантазери.

повеќе

Во Законот кој е предложен воопшто не се цели на попишување на реалната состојба на терен, туку се цели на попишување на сите возможни граѓани заради задоволување на политички цели.

повеќе

Веќе е јасно дека светот никогаш нема да биде ист по завршувањето на пандемијата и дека последиците ќе креираат нови образовни можности.

повеќе