И Собранието нуди виртуелна тура

Со прогласувањето на состојба на пандемија од страна на Светската здравствена организација и согласно препораките на Владата, од 11 март 2020 година сите едукативни активности наменети за јавноста, како и организирани посети на зградата на законодавниот дом се одложени се до нормализација на ситуацијата.

Во меѓувреме, секој што сака да ја разгледа внатрешноста на зградата, тоа може да го направи преку виртуелната тура на следниот линк:  http://vtour.sobranie.mk/

Се затвораат цркви, но се отвораат кладилници.

повеќе

Во повеќето земји во развој, ковид-19 предизвикува економски ураган.

повеќе

Бизнис заедницата која до пред некој месец постојано „трубеше“ како државата не треба да ѝ се меша во работата, веднаш почна да плаче за државна помош.

повеќе