РЕАКЦИЈА

ВМРО-ДПМНЕ за извештајот на Фридом хаус: СДСМ/Сорос се одмаздува со нарачани извештаи

СДСМ/Сорос може да се потпираат на нарачаните извештаи од соросовата испостава Фридом хаус, а ВМРО-ДПМНЕ ќе продолжи да се потпира на волјата на народот, реагира ВМРО-ДПМНЕ на извештајот на Фридом хаус.

„Веќе на сите им е јасно дека СДСМ е Сорос, а Сорос е СДСМ. Народот ги прочита вандалите кои под диригентска палка на СДСМ/СОРОС палеа, ограбуваа и сквернавеа низ Скопје и затоа ги казни на последните избори. СДСМ/СОРОС поради поразот кој го доживеаја од народот, сега ѝ се одмаздуваат на Македонија со прифаќање на тиранската платформа.

СДСМ/Сорос поради поразот кој го доживеаја, сега и се одмаздуваат на Македонија и со разни нарачани извештаи на невладини организации финансирани токму од Сорос. Овие лажни извештаи на криминогеното раководство на СДСМ/Сорос не минуваат. Само СДСМ/Сорос си веруваат во тоа што си го напишале“, соопшти ВМРО-ДПМНЕ.

Објавено на

04 Април 2017 - 17:35

Со францускиот предлог на патот кон ЕУ македонскиот народ ќе ја изгуби историската тапија врз сопствената свест и наследство.

повеќе

Ако пак се натури овој бесмислен консензус на Франција, кој ги признава сите емоции на Бугарија, тогаш оваа неспособна власт ќе не одведе подлабоко од сегашниот амбис.

повеќе

Во новите предлози се направени само формални, но не и суштествени промени, во однос на претходниот предлог (кој Владата го нема објавено).

повеќе