РЕАКЦИЈА

ВМРО-ДПМНЕ за извештајот на Фридом хаус: СДСМ/Сорос се одмаздува со нарачани извештаи

СДСМ/Сорос може да се потпираат на нарачаните извештаи од соросовата испостава Фридом хаус, а ВМРО-ДПМНЕ ќе продолжи да се потпира на волјата на народот, реагира ВМРО-ДПМНЕ на извештајот на Фридом хаус.

„Веќе на сите им е јасно дека СДСМ е Сорос, а Сорос е СДСМ. Народот ги прочита вандалите кои под диригентска палка на СДСМ/СОРОС палеа, ограбуваа и сквернавеа низ Скопје и затоа ги казни на последните избори. СДСМ/СОРОС поради поразот кој го доживеаја од народот, сега ѝ се одмаздуваат на Македонија со прифаќање на тиранската платформа.

СДСМ/Сорос поради поразот кој го доживеаја, сега и се одмаздуваат на Македонија и со разни нарачани извештаи на невладини организации финансирани токму од Сорос. Овие лажни извештаи на криминогеното раководство на СДСМ/Сорос не минуваат. Само СДСМ/Сорос си веруваат во тоа што си го напишале“, соопшти ВМРО-ДПМНЕ.

Објавено на

04 Април 2017 - 17:35

Колку и да сакаме Украинците да добијат целосна правда, на ерата на славни војни, несомнени победи и чисти порази ѝ дојде крајот. 

повеќе

Македонскиот народ мора да ја заштити автокефалноста на својата Македонска православна црква - Охридска архиепископија, како еден од носечките елементи на неговиот идентитет, од сите загрозувања од Фанар, од СПЦ и другите меѓународни црковни и други чинители. Време е за нов Македонски црковно-народен собир, како во 1945 година.

повеќе

Сите политичари и безмалку сите новинари во Македонија, се со став дека нема или поточно не е можен план Б во преговарањето за влез во ЕУ со Бугарија.

повеќе