ВМРО-ДПМНЕ: Со лажните анкети на Рејтинг, СДСМ покажува очај

Се додека СДСМ веруваат на анкетите на Ѓорѓи Спасов и неговиот син Никола Спасов од агенцијата Рејтинг, нема да постигнат никакви резултати. Овие анкети служат за мотивирање на членовите на СДСМ, а за нив Спасов зема дебели пари, реагира ВМРО-ДПМНЕ по објавувањето на резултатите од анкетата на јавното мислење на агенцијата Рејтинг.

„Со вакви лажни анкети СДСМ покажува очај, а не добиваат ништо. Единствено паричка ќе добијат Ѓорѓи Спасов и неговиот син Никола Спасов. Овие анкети се прават во канцелариите на Зоран Заев и Радмила Шеќеринска. Потсетуваме дека оваа агенција Рејтинг на Ѓорѓи Спасов и неговиот син Никола Спасов пред сите избори досега, прогнозира успех на опозицијата, а никогаш тоа не се случило. Епилогот на ваквите анкети ќе е на штета на СДСМ. Затоа СДСМ треба да престане да си ги троши парите на фабрикувани анкети, а наместо тоа да инвестира во нови знаења и нови луѓе“, соопшти Центарот за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ.

Објавено на

04 Април 2014 - 15:18

Со францускиот предлог на патот кон ЕУ македонскиот народ ќе ја изгуби историската тапија врз сопствената свест и наследство.

повеќе

Ако пак се натури овој бесмислен консензус на Франција, кој ги признава сите емоции на Бугарија, тогаш оваа неспособна власт ќе не одведе подлабоко од сегашниот амбис.

повеќе

Во новите предлози се направени само формални, но не и суштествени промени, во однос на претходниот предлог (кој Владата го нема објавено).

повеќе