НАЈГОЛЕМАТА ЏЕКПОТ ДОБИВКА НА СИТЕ ВРЕМИЊА

Видеолотарија со Новогодишен супер милионер вреден 600.000 евра

Видеолотарија касинос Австрија од први декември активира нова добивка, Новогодишен супер милионер со дефиниран опсег на добивката од 24 до 36 милиони денари или околу 600.000 евра. Ова е најголемата џекпот добивка на сите времиња кај нас.

Почнува најубавиот месец во годината. Месецот во кој сите си замислуваме убави желби. Видеолотарија касинос Австрија овој месец, со цел да одговори на задоволството на нашите верни играчи на видеолотариските терминали, одлучи да внесе дополнителна добивка.

Од денеска Видеолотарија касинос Австрија ја активира дополнителната џекпот добивка- Новогодишен супер милионер. Овој џекпот има дефиниран опсег на добивка од 24 до 36 милиони денари или околу 600.000 евра, што ја прави најголема џекпот добивка на сите времиња кај нас.

Новогодишен супер милионер е џекпот добивка од времен карактер, која може да се постигне само еднаш. Потребниот влог за постигнување на оваа добивка е идентичен, како и за досегашниот Супер милионер џекпот, односно 40 денари по спин на видеолотариските терминали.

Празничната магија во текот на месец декември, покрај фантастичниот Новогодишен супер милионер,  ќе ја дополниме и со Милионер и Мини џекпот добивките.

Комерцијален текст

Калоѓера не може да премолчи, не може да замиже пред историската вистина на Македонија, па затоа во својот живот се определил да македонствува.

повеќе

Слушањето како способност да го фокусираме вниманието на аудитивните дразби е важен аспект на нашиот живот и значително влијае на неговиот квалитет во сите сегменти.

повеќе

„Ќе дојде ден, кога пазарите отворени за трговија и размена на идеи, ќе бидат единствените борбени полиња“ - Виктор Иго

повеќе