Супер милионер џек пот, највисока добивка од Државна видеолотарија

Државна Видеолотарија на Македонија ја претстави досега највисоката и најатрактивна добивка, Супер милионер џек пот, во износ од  8 до 12 милиони денари.

Под слоганот „Играј за забава, играј одговорно“, на барање на играчите на ВЛТ игрите на среќа, Државна видеолотарија го збогатува своето портфолио на џек пот добивки.

Добивката Супер милионер џек пот се постигнува со учество на ВЛТ игрите на среќа.  Едновремено, Државна видеолотарија информира дека популарните Мини и Милионер џек пот добивки, остануваат и понатаму среќна опција за нашите играчи и тоа, без промени.

 

Програмата за вакцинација во Бугарија може исклучиво да се окарактеризира како фијаско. 

повеќе

Вакцинирањето преку ред, слабата стратегија и лошата комуникација со јавноста ги обележаа првите месеци на вакцинирање во Хрватска која во моментов е близу дното на ЕУ во однос на процентот на вакцинирана популација. 

повеќе