Со Maстеркард од Комерцијална банка „Три пати плати и освој“ поврат на средства

Мастеркард (Mastercard) дебитните и кредитните картички од Комерцијална банка ова лето ве носат во светот на забавата и наградите - „Три пати плати и освој“!

Со минимум три трансакции од по најмалку 2.000 денари во ресторани, хотели или бензински пумпи со вашата дебит Мастеркард (Debit Mastercard, Debit Mastercard World, Mastercard Standard, Mastercard Revolving, Mastercard Skopje City Mall или Mastercard Platinum), каде било во земјава, станувате потенцијален добитник на награда од 600 денари исплатени на вашата сметка.

Наградите ќе ги добијат првите 500 корисници на Maстеркард картички од Комерцијална банка кои ќе ги исполнат условите за поврат на средства.

Наградната игра трае од 1 јули до 15 август. 

Комерцијален текст

 

 

Работите во Македонија забегаа до тој степен што за нив мора да се пишува отворено, „револуционерно“.

повеќе

Минатата недела во јавноста се актуелизираше дискусијата за концептот на даночната реформа.

повеќе

Војната во Украина ја разоткри вистината за Русија, но и вистината за Европа. 

повеќе